SolusBC

En komplett växellösning

SolusBC erbjuder flertalet varianter av mobilt användande kopplat till växeln. Allt är möjligt, från den standard mobil som ingår i användarlicensen, till smartphones med appliktioner till abonnemang med MEX funktion (integrerade växelfunktioner).
SolusBC

Genom att utrusta användaren utifrån arbetsroll och behov skapas kostnadseffektiva användare med rätt verktyg. Solus Mobile möjliggör att flytta vöxeln till personen eller platsen där växeln passar bäst för stunden. Att kombinera Mobilt användande med Solus Softphone i PC eller MAC är oftast ett oslagbart verktyg för den telefonintensiva användaren.

Valfriheten att välja fastnätsnummer, eller mobilnummer finns här tillsammans med full växelfunktion. För de användare som kräver mer funtion i mobilen finns bland annat hänvisning och mediafunktioner levererade i realtid genom applikationen Solus Mobile. För användaren innebär Solus en samlad kommunikationsplattform med enkelt handhavande där man kan styra sin anknytning helt och hållet från sin smartphone. Resultatet blir arbetsfrihet, ökad tillgänglighet och effektivitet.

linje

Produktblad (PDF)
SolusBC produktblad